Tanken var en lugn dag...

Kommentera
Igår började jag känna lite molande värk längst bak i munnen i höjd med min icke-uppväxta visdomstand, det är något jag upplevt förut så jag viftade bort det. Imorse när jag vaknade var det ytterligare lite värre och jag började på allvar fundera på akut tandvård. Googlingar och folk på nätet skrämde upp mig rejält, som vanligt. När jag äntligen fick tag på någon hos tandakuten fick jag istället ett väldigt lugnande svar och kände att det inte skulle vara särskilt problematiskt att stanna hemma och läsa av läget några dagar. Så nu är jag hemma och hoppas att det vänder med lite oil-pulling, extra tandborstning efter varje måltid osv. Dock har heeeela min förmiddag gått åt till att hitta tandläkare när tanken var att den skulle vara lugn och skön utan några som helst stressmoment. 
 
 
Mannen tog med sonen imorse och lämnade honom hos farmor och farfar vilket gjorde att jag fick sovmorgon, helt fantastisk på alla sätt! Därefter stekte jag lite bananpannkakor, skar upp kiwi och vattenmelon och satt med mitt vattenglas och mitt te och njöt, men med värk. Kände lite oroande tankar kring munnen och började googla, så istället för att spendera hela förmiddagen med att sy, som jag tänkt, googlade jag tandproblem. 

Nu är klockan lunch och jag tänker åtminstone sy ett plagg idag innan det bär av till svärföräldrarna för att hämta sonen. Jag tänker inte låta den här morgonen påverka hela dagen. Håll tummarna att jag hinner få iaf nååågot gjort.