Hittat!

En kommentar
Som jag skrev här om dagen var det svårt att hitta dessa mellanmålssmoothies som riktar sig till vuxna och som jag ska testa i egenskap av Buzzador. Eftersom all butikspersonal alltid tycks gömma sig när jag behöver hjälp så har jag inte haft någon att fråga tidigare. Hur som helst lyckades jag äntligen få fatt i dem idag - bland bebis/barnmaten, precis som jag blev tipsad om av en tjej på Instagram. I reklam och bland bloggare går Semper däremot ut med att det ska finnas på den glutenfria hyllan, något butikerna själva inte verkat snappa upp. 
 
 
Jag måste förstås säga att jag är nöjd med innehållsförteckningen på dessa rackare, och även om jag inte provat ännu så är jag hoppfull att de kommer vara goda. Jag uppskattar förpackningen och det faktum att jag kommer kunna slänga ner en sån här i väskan när som helst. Det som däremot känns lite obekvämt än så länge är att folk kommer tro att jag käkar bebismat eftersom just denna form av smoothie, i denna typ av förpackning, funnits relativt länge och hela tiden varit inriktad mot barn, även om jag själv då och då haft den på gröt och någon gång ibland ätit en "som vanligt". Jag ser fram emot att prova, allra helst hallon, päron och aroniabär-blandningen, den tycker jag känns spännande. Jag återkommer givetvis med vad jag tycker :) 
 
 
 
1 Erika:

skriven

Haha, det första jag tänkte var också - åh ny bebismat men det är alltså för vuxna?

Svar: Haha, ja det är ju det sägs det, för vuxna alltså ;) Det kommer nog ta tid att vänja sig vid tanken på att äta de här eftersom man själv gett precis liknande till sonen när han var liten ;) Och det är ju ingen enorm skillnad på dem egentligen mer än lite i innehållet.
joyforhealth.blogg.se