Bebisens månad?

Kommentera
 
Juni är här, vilket med relativt stor sannolikhet betyder att bebisens födelsemånad är här. Jag är beräknad 18 juni och i Stockholm är det normalt sett så att man sätts igång på BF +14, vilket skulle innebära runt 2-3 juli, vilket iofs är en ny månad, men vi hoppas att det inte ska behöva gå så långt. Men vem vet, inte jag iaf. 

Igår kväll sydde jag en liten sommardress för att bebisen ska få lite somrig klädsel också, jag räknar nämligen med några fler sommardagar likt de vi haft. Oturligt nog har sonen åkt på magsjuka och feber nu till den värsta värmeböljan och det är omöjligt att få honom att ens vilja vara ute på balkongen, så därmed får jag också vara inomhus. Har jag tur hinner jag med en promenad ikväll när mannen kommit hem och kanske kanske lite sol imorgon när mannen vabbar halvdag eftersom jag själv måste till tandläkaren och följa upp min inflammation som fortfarande inte är bra. Just nu lutar det åt en operation för att få ut visdomstanden, och den måste ju isåfall ske rätt omgående med tanke på den överhängande risken att föda. Första barnet kom runt BF, så än är det högst troligt ingen fara alls, men det känns ändå otroligt olägligt att det här skulle ske just nu när allt är spännande nog som det är. 
 
Jag är så glad att vi är inne i juni och ett steg närmre att få träffa vår lille bebis/lillasyskonet, vi längtar allihop!